Bezoekers

Bezoekers zijn altijd van harte welkom. Dat geldt voor geoefende go spelers maar natuurlijk ook voor mensen die een keer willen kennis maken met het boeiende spel go. Hieronder volgt enige informatie speciaal voor bezoekers.

Je kan voor een keertje langs komen op de speelavond en met het spel en ons kennis maken, maar wederkerend bezoek mag natuurlijk ook!
Beginnelingen leggen we graag het spel uit. Dat is zó gebeurd, dus je kan daarna meteen een partijtje spelen. Eigen spel- of lesmateriaal is niet nodig.
Geoefende spelers zijn ook welkom, want die willen ons misschien een lesje leren (figuurlijk gesproken). Daar zijn we altijd in geïnteresseerd.

Voor speelavond en speellocatie: zie de andere pagina's.
Grand Café Tax (onze speellocatie) is een café-restaurant. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden anders dan die van de zelf gebruikte consumpties.

Voor mensen uit Gorinchem en omgeving is het het meest gezond en praktisch om op de fiets te komen.
Voor mensen die met het openbaar vervoer komen: het is 1,0 km. oftewel 12 min. lopen vanaf Station Gorinchem (volgens Google).
Bezoekers die met de auto komen, kunnen op de Groenmarkt parkeren, voor de deur (openbaar/open lucht/niet bewaakt/deels betaald). Dat is op de donderdagavond tot 22.00 uur betaald. (Beter) Alternatief is parkeergarage Kazerneplein. Dat is overdekt, bewaakt en de hele avond (dus al vanaf 20.00 uur) gratis. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk (dus je kan lekker blijven plakken en nog een extra partijtje doen :)).
Kijk voor parkeerinformatie op www.gorinchem.nl/parkeren-verkeer-en-vervoer/parkeren-voor-bezoekers.

Tip: we spelen (bijna) iedere donderdagavond. Als je wil komen, kan je het best voor de zekerheid van tevoren even een berichtje sturen per mail om te vragen of we er zullen zijn. Dat stellen we ook op prijs omdat, als het wat drukker wordt, we mogelijk wat extra speelmateriaal moeten meenemen naar Tax.

Een bezoek is geheel vrijblijvend: geen kosten, geen verplichtingen, geen noodzaak lid te worden.