Go Club Den Bosch

Voor iedereen in Den Bosch en wijde omgeving is Go Club Den Bosch de aangewezen club om goed en gezellig go te leren en go te spelen.

Go Club Den Bosch heeft een eigen website: Go Club Den Bosch waar veel informatie beschikbaar is.

Aarzel niet, neem contact met ons op, of kom een keer kennis maken.

Go Club Den Bosch speelt op de dinsdagavond, vanaf 20.00 uur. De Go Club Den Bosch is dan te gast bij Volkstuinvereniging Pastoor Barten, De Herven 70, 5232 NJ Den Bosch. Voor kinderen/jeugd is de speelavond van 19.00 uur tot 20.00 uur (zie ook de aparte pagina Jeugd).

Volkstuinvereniging Pastoor Barten is goed bereikbaar en in het groen gelegen, vlakbij de Bruistensingel. De kantine is onze speellocatie. Als het mooi weer is, wordt buiten in het groen op het terras gespeeld. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid. De prijzen van drankjes (voor eigen rekening) zijn heel schappelijk. Kijk vooral op onze website. Ons introductieboekje is hier vinden.

Go Club Den Bosch heeft eigen speelmateriaal (gratis te gebruiken) en een eigen bibliotheek (gratis uitleen). De leden van Go Club Den Bosch variëren in sterkte van zwak (20k) tot sterk (tot 4d), zodat er altijd een waardige tegenstander is, voor beginnelingen en gevorderden. Onderling hebben we een laddercompetitie en jaarlijks organiseren we een toernooi 'Go in Duketown'.

Met enige regelmaat verzorgt Go Club Den Bosch workshops, cursussen en korte inleidingen. Voor kinderen/scholen/ouders wordt jaarlijks een kinder go cursus verzorgd, in samenwerking met Sjors Sportief. Go is bij uitstek geschikt als buitenschoolse activiteit en/of als plus-activiteit. Neem contact op als u hier meer over wil weten.