Dutch Go Club

Ben jij een beginnende speler? Of speel je al een tijdje en heb je ondertussen het single digit kyu niveau bereikt? Dan is de Dutch Go Club (DGC) misschien iets voor jou!

De Dutch Go Club is dé online club van de Nederlandse Go Bond. Om de week op woensdagavond spelen we in een competitie. De andere week krijgen we les van twee Nederlandse top amateurs: Rob van Zeijst (7d) en Michiel Tel (6d).
 

De competitie partijen worden gespeeld via de online goserver (OGS) en het sociale aspect wordt via Discord geregeld. De lessen bestaan meestal uit een review van onze gespeelde competitiepartijen. Er is een aparte les voor double digit kyu'ers (DDK) en single digit kyu'ers (SDK). Zie hieronder een voorbeeld van een les, de eerste helft is voor de DDK-speler, de tweede helft voor de SDK-speler:

 

 

 

Aanmelden voor de Dutch Go Club

Lijkt dit je wat? Meld je dan aan via dgc@gobond.nl onder vermelding van jouw OGS naam, Discord-naam en rank. Meedoen kan de eerste maand gratis, daarna is een lidmaatschap van de bond vereist.

Ook als je nog geen ervaring hebt met online spelen of onbekend bent met programma’s zoals Discord, is de club nog steeds heel toegankelijk. Er is genoeg hulp beschikbaar bij het opstarten.