Algemene Vergadering en BBQ

Middagprogramma Zomergo op 16 augustus:

13:00 - 14:30    Bestuur in gesprek met de leden

We starten de middag door in gesprek te gaan met de leden en de verenigingen. We leggen uit wat de NGoB doet en vragen jullie wat we verder kunnen doen voor de leden en verenigingen. De gespreksresultaten gebruikt het bestuur om de plannen voor 2021 en en daarna verder vorm te geven. Die zullen tijdens de najaars-AV worden gepresenteerd.

15:00 - 16:30    Algemene Vergadering

De Nederlandse Go Bond houdt twee maal per jaar een Algemene Vergadering. De voorjaars-AV is uitgesteld i.v.m. de coronamaatregelen en is nu een zomer-AV geworden op zondag 16 augustus. Deze AV is bedoeld om verslaglegging te doen over 2019 en enkele nieuwe bestuursleden te kiezen. De agenda en stukken worden uiterlijk op 2 augustus via de website van de NGoB gepubliceerd.

Wij vragen iedereen die wil deelnemen om zich per mail aan te melden bij secretaris@gobond.nl . Vermeld eventueel een gewenst gespreksonderwerp voor het eerste deel.

Op die manier hebben we zicht op eventuele drukte en is voor de zomergo organisatie duidelijk waar ze op kunnen rekenen. Voor het bezoeken van de locatie gelden de maatregelen zoals die door de zomergo-organisatie zijn afgesproken. We hopen het gesprek en de vergadering buiten en bij heel slecht weer eventueel op zolder te kunnen houden.

17:00                  BBQ

De BBQ wordt door zomergo georganiseerd in verband met het jubileum van zomergo en wintergo.

Geen deelname aan gesprek en AV, maar wel ideeen voor de Go bond? Stuur het dan per mail naar de secretaris@gobond.nl

Graag tot ziens op de AV

Jan Derksen
secretaris@gobond.nl

 

 

Datum: 
16 aug 2020