Dutch Open Go Tournament (The Hague)

Je leest het goed. Een Dutch Open in Den Haag. Als opvolger van het Amsterdam Internationaal Go Toernooi.

Update:

Het Dutch Open 2021 wordt, als het allemaal gaat zoals we willen, het eerste grote live Go toernooi in Nederland in 2021.
 
Begin juni zijn we serieus van start gegaan met de organisatie en de contouren van het toernooi staan inmiddels als een huis. We hebben met Ronald, Bart en Harrie een super team, de zaal is mooi en ruim, de 1,5 meter kan goed gehandhaafd, airco, midden in een groot park, niet ver van het strand. Parkeren is gratis rondom de Sportcampus, maar als het vol is, is het betaald parkeren in de wijk. 
 
Het inschrijfgeld is € 50,00 voor 3 dagen. Best veel , maar, vanwege de 1,5 Corona meter heb je ongeveer 8m2 per tafel nodig dat is bijna 2 x zoveel als anders. Helaas zit daar een kostenplaatje aan vast, niet echt iets aan te doen.
 
Het toernooi wordt in samenwerking met de andere denksport bonden georganiseerd. Er is dus tegelijkertijd een schaaktoernooi, ook een primeur, een bridgedrive en de dammers geven simultaans en workshops. In de buitenruimte is veel plek voor uitleg, clinics, groot schaak- en groot Gospel etc.
Er zijn meerdere nevenactiviteiten waaronder clinics, een DD (beginners) toernooi en een simultaan. Kijk daarvoor op de website van het Dutch open.
En last but not least: Er zijn  niet alleen geldprijzen voor de top. De Go bond  looft nl. een 3 tal extra prijzen uit van elk € 50,00, voor de beste (DD) kyu speler, voor de beste speler onder de 25 en een nog nader te bepalen prijs , ideëen welkom.
 
Wellicht ten overvloede, maar mocht het toernooi als gevolg van Covid maatregelen geen doorgang kunnen vinden dan krijgt iedereen zijn betaalde inschrijfgeld uiteraard retour.
 
Wij hebben er zin in en houden jullie op de hoogte als er iets te melden is.
 
Ronald, Bart, Harrie en Marianne 
 
 
Datum: 
30 jul 2021 t/m 1 aug 2021