Nederlands Kampioenschap Go 2018

Het Nederlands Kampioenschap zal plaatsvinden op 13-14 en 27-28 januari, verspreid over twee weekenden, in het Europees Go Cultureel Centrum te Amstelveen.

De opzet van het reguliere NK is met ingang van 2018 drastisch veranderd en is vanaf nu een open kampioenschap. Dat betekent dat iedereen die de Nederlandse nationaliteit heeft of meer dan 2 jaar in Nederland woont, mee kan doen. De Nederlandse Go Bond en het EGCC willen jullie dan ook allemaal van harte uitnodigen voor het toernooi! 

Naast het Open Nederlands Kampioenschap zullen zoals gebruikelijk het Dames NK en de Jeugd NK's in de categorieën tot 12 jaar, tot 16 jaar en tot 20 jaar plaatsvinden op dezelfde locatie, tijdens dezelfde weekenden. Op deze manier komt iedereen gezellig samen en kan men een kijkje nemen bij elkaars partijen en bij die van de top spelers.

Voor de Topgroep van het Open NK geldt dit jaar een dress code: smart casual. Het doel hiervan is om de uitstraling van het NK een nieuwe impuls te geven. Zorg er dus alsjeblieft voor dat je er netjes uitziet!

Meer informatie en registratie: http://www.go-centre.nl/Pages/Page.php?P=37

Datum: 
13 jan 2018