Steenen Kruis Toernooi (DEVENTER)

Go Club Salland heeft jullie vorig jaar gemist. De go-spelers die ondanks tijddruk mooie vormzetten maken. De spelers die spelen om te winnen. De spelers die puur voor het plezier meespelen. Zelfs de speler die altijd met z’n hand in de pot zit te rommelen. Daarom houden we dit jaar ons 10e Steenen Kruis Toernooi. Deze keer niet in februari maar op zaterdag 21 meiEen goede gelegenheid om je voor te bereiden voor de Dutch Open. Of goed te combineren met een weekendje Deventer. Want je moet toch eens de Lebuinustoren hebben beklommen.

Tijd
Zaal open om 9:30, inschrijven tot 10:15. Eerste ronde 10:30Uitreiking uiterlijk om 17:30
Toernooi indeling: 5 ronden, 30 minuten absolute speeltijd per persoon. Mac-Mahon indeling
Na het toernooi kan je lekker blijven eten, je zege vieren of je verlies delen. Je kan je aanmelden voor een Indische maaltijd.

Kosten
- €15 inclusief lunch.
- Optioneel, Indische maaltijd na het toernooi (vlees/vegetarische) €15.

Locatie en parkeren
Wijkvereniging de Driehoek, Rielerweg 110, 7416 ZJ Deventer. De locatie heeft een goed geventileerde ruimte ter beschikking. Het is op een kwartier loopafstand van het station. Aan de achterkant van de Driehoek is voldoende parkeerruimte. 

Aanmelden:
Via secretaris@goclubsalland.nl Vermeld aub je naam, mailadres, speelsterkte, club en of je blijft eten (vlees of vegetarisch)

Let op: het toernooi was oorspronkelijk gepland op zondag 22 mei, maar het wordt dus zaterdag 21 mei.

Otto Versteeg
Go Club Salland

Datum: 
21 mei 2022