Teach the Teachers

Nederlandse go leraren en organisatoren opgelet: in het weekend van 5-6 oktober vindt Teach the Teachers plaats, een speciaal evenement in het EGCC te Amstelveen.
Gedurende dit twee dagen durende symposium zullen go leraren en actieve go organisatoren vanuit heel Europa samenkomen om ideeën uit te wisselen over het lesgeven in go. Speciaal voor de gelegenheid vliegen er drie professionele spelers over uit Japan, Korea en China om hun professionele kijk en ervaring te delen met betrekking tot lesmethoden en met name het promoten van go in scholen. Ook jij kan erbij zijn en je eigen ervaringen delen, ofwel in discussie- ofwel in presentatievorm!

Deelname is gratis, inclusief lunch. In de buurt van het go centrum zijn verscheidene goed betaalbare slaapplekken te vinden, zoals Ibis Hotel Amsterdam-Zuid (Professor J.H. Bavincklaan 1), huisjes in het Amsterdamse Bos, en een aantal gratis slaapplekken bij lokale go-spelers. 

Dit evenement wordt georganiseerd door het EGCC in samenwerking met de International Go Federation en de European Go Federation.
Geïnteresseerd in meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar office@go-centre.nl 

Go-les op school (bron: Dave de Vos / Go club de Vlinder)
Go-les op school (bron: Dave de Vos / Go club de Vlinder)

Datum: 
5 okt 2019 t/m 6 okt 2019