Wintergo 2016

De laatste dagen van 2016 wordt voor de elfde keer het WINTERGO georganiseerd in het Buitencentrum te Overasselt. Dit is the place to be voor iedereen die zin heeft om dat laatste dagen van 2016 en de eerste van 2017 door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon lekker een week lang spelletjes spelen, lezen voor de open haard of kijken naar oerossen. Graag zien we je de hele week, lukt dat niet dan ben je ook van harte welkom om voor enkele dagen, nachten of activiteiten langs te komen.

Locatie
Het Buitencentrum in Overasselt. Dit voormalige scouting gebouw doet tegenwoordig dienst als eenvoudig congrescentrum en ligt aan de rand van de Overasseltse en Hatertse vennen. Voor wandelaars een uitgelezen omgeving. Vanuit Nijmegen stopt de bus voor de deur.

Het Buitencentrum, St. Walrickweg 9, 6611 KG Overasselt, telefoon: 024 - 6221829 (Beheerder)
De organisatie is te bereiken op +316-31306631 of per mail.

Route
De routebeschrijving kun je vinden op de website van Het Buitencentrum of zelf opzoeken via www.9292ov.nl (openbaar vervoer) en www.routenet.nl (auto). Vanuit station Nijmegen gaat er ieder half uur een rechtstreekse bus. De bushalte is bijna voor de deur van de locatie. Wil je aan komen waaien? Dat kan! Leuk dat je komt! Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 u opbelt (+316-31306631) dan ben je zeker van deelname voor die dag. De rondes starten iedere dag om 10.00 uur. Meld je ook altijd even bij Wim-Jan voor toernooi deelname, ook als je jezelf al hebt in geschreven op de website. Het financiele stukje word door Rob afgehandeld. Op de kosten pagina staan de verschillende dagtarieven.

Let op!
De kookploeg wil graag weten of er bijzondere dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden. Eet je vegetarisch of heb je een speciaal dieet geef dat dan door dan houden we daar rekening mee.

Praktische informatie
Je bent welkom vanaf 27 december om 12.30 u, je kunt je dan inschrijven tot 13.30 u, wat eten, je kamer inrichten en met de eerste ronde van het toernooi starten. Het Buitencentrum heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Parkeren mag alleen in de parkeervakken voor de accomodatie en niet op het pad. Mocht er geen ruimte meer zijn dan is er 100 meter richting Overasselt nog een parkeerplaats bij het pannenkoekenhuis. Je moet zelf in ieder geval een slaapzak, kussensloop, hoeslaken en handdoeken meenemen. Extra dekens zijn beperkt aanwezig. Verder raden we je dringend aan om spellen mee te nemen! (zet er wel je naam op) Er wordt een kamerindeling gemaakt, bij aankomst hoor je in welke kamer je bent ingedeeld. Verzoeken met betrekking tot kamergenoten en kamerindeling kun je indienen bij Reijer.

Minderjarige op Zomer- of Wintergo
Dat kan, Zomergo is een makkelijke omgeving om je vrije tijd door te brengen. Vanuit de organisatie regelen we het wel zo dat er een volwassene voor jou verantwoordelijk zal zijn. Mochten je ouders er niet zijn en wil je toch komen, zal er een andere volwassene die verantwoordelijkheid moeten dragen. De organisatie dient vooraf hiervan (bij de aanmelding) op de hoogte gesteld te worden, met alle relevante gegevens (naam, telfoonnr. etc.). De Zomer- en Wintergo organisatie behoud het recht om je als nog te weigeren.

De WinterGo mok
Naast dat het natuurlijk erg stoer is om je eigen mok te hebben, scheelt het ook nog eens afwas. Mocht je graag de unieke WinterGo 2016 mok willen hebben, kan dat tegen een meerprijs van € 6 (aan te geven bij je inschrijving, doorgeven t/m 30 november). Je kan natuurlijk ook je eigen mok van vorig jaar weer meenemen!

De organisatie moet ALTIJD weten wie wanneer aanwezig is, vertrek je eerder dan je in je inschrijving hebt aangegeven, laat het even weten.

Wij hebben er weer veel zin in! Tot de 27e.

Organisatie
Rob Friederichs, financiën
Frenk Arnold, workshops en WinterGo Hotline
Sandra Vos, algehele huishouding
Douwe Meijer, algemeen
Wim-Jan Hilgenbos, toernooi
Reijer van der Zande, website en kamerindeling

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven.

Datum: 
27 dec 2016 t/m 1 jan 2017