tussenstand NK na eerste weekend

Het Nederlands kampioenschap is sinds dit jaar in een nieuw jasje gegoten. Het is niet slechts een toernooi voor de elite, maar een open kampioenschap waar elke speler, ongeacht ervaring aan mee kan doen. Daarmee is dit vernieuwde NK hét toernooi van Nederland. Het eerste weekend was afwisselend gezellig sfeervol en dan weer bloedstollend spannend. Hierbij een kort verslag en de tussenstand.

Go Bulletin 38 (december 2017)

Het nieuwe bulletin is uit!
 
Het bulletin dat voor de leden klaar staat, is alweer de laatste editie van 2017. 
Geen toernooiverslagen van Nederlandse bodem ditmaal, maar wel volop nieuws en goproblemen! 
 
In dit laatste bulletin van 2017 blikken we terug op een mooi go-jaar en kijken we alvast vooruit naar wat gaat komen. Dick Riedeman neemt je mee naar de Chinese school in Delft, waar kinderen go-les krijgen. Michiel doet verslag van drie belangrijke professionele toernooien. En in het nieuws veel over het aankomende NK, go-trainingsprogramma's en AlphaGo.
 
Het bulletin wordt in de komende dagen digitaal naar alle leden gestuurd.
 
Veel leesplezier!
De redactie
 
P.S. Wel lid maar geen bulletin ontvangen via e-mail? Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen). 
 

NK Jeugd 2018

Op zaterdag 27 januari zal het NK jeugd plaatsvinden in het EGCC in Amstelveen.
Er zal gespeeld worden voor de drie leeftijdscategorieën tot 12 jaar, tot 16 jaar en tot 20 jaar.
De winnaars krijgen een financiële bijdrage van de NGoB om deel te nemen aan het EK jeugd in Kiev van 29 tot en met 31 maart. 

Wil jij namens Nederland meedoen aan het EK in Oekraïne? Of heb je gewoon zin om een potje Go te komen spelen op 27 januari? Meld je dan hier aan.

Abonneren op Nieuws