Go Bulletin 69 (januari - februari 2021)

Het nieuwe Go Bulletin is naar alle leden gestuurd. 

Het eerste Go Bulletin van 2021 is meteen een heel goed gevuld exemplaar. We hebben fantastische stukken binnen gekregen, dus speciale dank aan iedereen die heeft bijgedragen!

Het goseizoen 2021 is van start gegaan! In januari vond het online Nieuwjaarstoernooi plaats. Er werd getoost op een nieuwe start en hopelijk veel moois voor 2021.

Hoewel we nog niet op fysieke locaties kunnen spelen, is er nog genoeg te melden over go. Uiteraard wordt er nog veel online gespeeld, waar we graag van op de hoogte houden. Ook laten we je in dit Go Bulletin zien hoe go op school aangeboden wordt en hoe kinderen en jongeren daardoor al op vroege leeftijd in aanraking komen met go. We spraken Dave de Vos daarover!

In dit goed gevulde Go Bulletin ook ruimte voor weer een mooi stuk over go en AI. Het bestuur voorziet je van de laatste nieuwtjes en ook kun je weer aan de slag met goproblemen.

Ga er maar goed voor zitten, dit Go Bulletin heeft veel te bieden!

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst. 

Foto: we nemen je mee naar go op school!