Deventerse Go Club Salland

Plaats: 
Deventer
Speellocatie: 
Wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110, Deventer.
Speeltijden: 
donderdagavond vanaf 20.00 uur
Kosten lidmaatschap vereniging: 
€ 100,- per jaar
E-mail contact/info: 
Functionarissen: 
NaamFunctieE-mailTelefoonnummer
Hans Huisman
secretaris
06 46336139
Otto Versteeg
voorzitter
Joost van Ulsen
penningmeester
Wim Moll
erelid
Extra informatie: 

Go Club Salland heeft ook een eigen website: Go Club Salland. Go Club Salland is een kleine vereniging voor spelers uit Deventer en (verre) omstreken.

We hebben onze vaste speelavond op de donderdag-avond. Bij het spelen staat de gezelligheid voorop, maar we schuwen de strijd niet: menig overwinning moet hard bevochten worden. We proberen de club zo breed mogelijk te promoten in de hoop nieuwe leden te kunnen verwelkomen, bijvoorbeeld door “Go in het Wild”, waarbij we – meestal op zaterdagmiddag – een partijtje Go spelen op een terras of in een café, omringd door nietsvermoedende gasten. Ook geven we af en toe demonstraties bij Koning Willem, de Deventerse spellenwinkel.

Jaarlijks organiseren we het Steenen Kruis Toernooi, een inmiddels goed bezocht en uiterst gezellig toernooi.

Via Facebook en onze eigen website proberen we de vereniging en het spel voortdurend onder de aandacht van een groter publiek te brengen. Wilt u ook eens ervaren hoe het is om mee te spelen, om onze gastvrijheid naar nieuwe spelers toe (graag ook beginners!) te ervaren of om de opwinding te voelen om zomaar in het openbaar een bord met stenen neer te leggen en een partij te starten tussen een nieuwsgierig publiek? Kom dan een keer langs op één van onze speelavonden of demonstratiemiddagen.