Lid worden van de Nederlandse Go Bond

 


Wil je lid worden? Leuk! Dat kan op twee manieren: via een vereniging of als persoonlijk lid.

Lid worden via een vereniging?
Als je via een vereniging lid wordt dan ben je lid van de vereniging èn van de NGoB. Je meldt je aan bij de vereniging en betaalt je lidmaatschap aan de vereniging. Wijzigingen van adres- of lidgegevens meld je bij de vereniging. De vereniging geeft de lidgegevens door aan de NGoB en draagt eens per jaar het bondsdeel van de lidmaatschapsgelden af aan de NGoB. 

Deze regeling heeft de NGoB momenteel (2021) met de verenigingen in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Culemborg, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Via het overzicht van de verenigingen op deze site kom je bij de contactgegevens. Als je niet bij deze verenigingen lid wilt of kunt worden dan kun je wel persoonlijk lid van de NGoB worden.

Persoonlijk lid van de NGoB worden?
Stuur een e-mail naar ledenadministratie@gobond.nl. De ledenadministratie helpt je dan verder.

Soorten lidmaatschappen
Er zijn vier verschillende lidmaatschappen bij zowel de Nederlandse Go Bond als bij verenigingen: Alle leden krijgen circa 10 keer per jaar het Go bulletin, en kunnen meedoen aan evenementen van de NGoB zoals de Nationale Kampioenschappen. Met je lidmaatschap steun je ook het werk dat door alle vrijwilligers gedaan wordt en kun je een stem uitbrengen op de Algemene Vergadering. Het gedrukte jaarboek geeft ons wat extra kosten en wordt niet verstuurd internetleden en jeugdleden: zij kunnen een pdf downloaden.

Jaarcontributie per 1 januari 2021:

soort lid jaarboek contributie NGoB 2021
lid Jaarboek in druk € 38,00 (€ 19,00 vanaf 1 juli)
internetlid Jaarboek in PDF € 28,00 (€ 14,00 vanaf 1 juli)
studentlid op 1 januari aantoonbaar student, Jaarboek in druk € 23,00 (€ 11,50 vanaf 1 juli)
jeugdlid op 1 januari jonger dan 20 jaar, Jaarboek in PDF € 14,50 (€  7,25 vanaf 1 juli)